Möt dig själv & bli glatt överraskad – Workshop Sv

 

Vår vision:

Som astronomen Carl Sagan uttryckte det: ”Våra liv, vårt förflutna och vår framtid är förbundna med solen, månen och stjärnorna … vi som förkroppsligar kosmos ögon, öron, tankar och känslor har börjat att undra över vårt ursprung; stjärnstoft som undrar över stjärnorna, organiserade anhopningar av tio miljarder miljarder miljarder atomer som undrar över naturens utveckling … Vår lojalitet är mot arten och mot planeten. Vår plikt att överleva och blomstra gäller inte enbart oss själva, utan också det uråldriga och enorma kosmos som vi är komna av.

Vi är en art.

Vi är stjärnstoft som skördar stjärnljus.”

Vår vision för Global Collaboration of Light är en krets av ljus som omsluter hela klotet. Och vad menar vi då med ljus? Vi kan börja med att säga att var och en har förmågan att sprida ”ljus” — sångare, dansare, skådespelare, läkare, helare, byggnadsarbetare, kontorsarbetare – kort sagt: alla. Det är inte enkelt att definiera, men det är en jordbunden intelligens, en medvetenhet som är stor bortom allt förstånd och som omsluter allt. Inte bara jordklotet, utan hela universum som har existerat sedan tidens begynnelse. Man kan också se det som en enhetlighet från källan, något som genomsyrar universum och är evolutionärt; en helt ny evolutionscykel har tagit sin början och slöjorna mellan världarna blir allt tunnare.

Vi välkomnar dig gärna som partner i denna allt snabbare övergång till högre dimensioner där KÄRLEKEN obehindrat kan strömma genom våra själar. Vi ser våra partners som en deltagande kraft i upphöjandet av vår värld – en gemenskap som omfattar alla stjärnkomlingar och ljusarbetare på jorden. Allt du behöver göra är att skriva till oss från vår kontaktsida så tar vi upp ditt önskemål. Du kan också ta vår kurs och bli en certifierad partner.

Vår kurs tar en dag och är full med information om den tid vi lever i – dimensioner, förklaringar, uppdateringar, praktiker med mera, och den kostar 3 333 kr (407 dollar).

Vi tackar dig för att du vill vara med. Vi sluter oss samman för att samla vår gemensamma energi och bidra till den evolutionära processen genom att förena stjärnkomlingar och ljusarbetare och ge dem kraft. Enhet ger definitivt styrka, så vi välkomnar dig som deltagare.

Vi har redan två partners och en Light Bearing Healer – Annika Tianen från Imperia i Italien, partner och Light Bearing Healer, och Paulette Box i Great Falls, Virginia, USA, som är en partner. Vi planerar att växa i hela världen genom att resa, undervisa, ge sessioner och inviga Light Bearing Healers. Ta kontakt med oss om du vill hjälpa till eller ta emot oss i din del av världen.

Under 2016 var vi i Imperia, i New York och i Washington DC. Vi räknar med att komma tillbaka till Imperia, Italy.